Betrouwbare fietsenmaker in Soest

Bent u al een tijd op zoek naar een goede fietsenmaker in Soest, maar twijfelt u over welke u moet kiezen? Dat is logisch, want veel mensen zijn erg gehecht aan hun fiets en gebruiken hem heel veel. Dan wilt u ook dat hij in goede handen is. Bovendien wilt u ook niet al te veel geld kwijt zijn aan reparaties, terwijl u tegelijkertijd verwacht dat ze netjes en zorgvuldig uitgevoerd worden. Het liefst ook een beetje snel, want uw fiets heeft u vaak nodig. Wij zijn een goede en betrouwbare fietsenmaker in Soest die graag voor u klaarstaat. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van goede en snelle service.

Uw fiets altijd in goede handen

Laat uw fiets met een gerust hart achter bij onze fietsenmaker in Soest. Door onze heldere en persoonsgerichte manier van communiceren weet u altijd waar u aan toe bent. In de meeste gevallen gaan wij direct aan de slag om uw kapotte fiets te repareren, zodat u hem diezelfde dag weer op kunt halen. Wanneer de reparatie toch langer dan een dag in beslag neemt, bieden wij u een leenfiets aan. Zo kunt u alsnog uw dag zoals gepland voortzetten. Of misschien gaat het wel zo snel dat u alleen maar even een kopje koffie hoeft te gaan drinken om de hoek, en kunt u uw fiets na een half uurtje al weer meenemen. Door onze scherpe tarieven zult u nooit teveel geld kwijt zijn aan dit soort kleine reparaties, ondanks de goede kwaliteit van onze service!

Fietsenmaker Soest

Fietsenmaker in Soest voor zowel nieuwe als tweedehands fietsen

Bij onze fietsenwinkel in Soest bent u ook aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehands fiets. Wij hebben een ruim aanbod in nieuwe fietsen die heel vriendelijk geprijsd zijn. Bent u op zoek naar tweedehands fietsen in Amstersfoort? Vanaf vijf tientjes heeft u al een degelijk tweedehansje gevonden. Dat is handig en voordelig als toch blijkt dat uw fiets niet meer te repareren valt bij onze fietsenmaker in Soest. Of voor als u graag een extra fiets in de garage wilt hebben staan. U weet maar nooit wanneer deze van pas komt. Kom ook langs bij ons in de winkel om ons fantastische aanbod aan fietsen te bekijken.

Waarom u voor ons moet kiezen

Bij onze fietsenmaker in Soest kunt u terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft: fietsonderdelen of accessoires, reparaties, nieuwe fietsen, zadelhoedjes, etc. Wij hebben wij alles in huis wat u nodig heeft voor prettig fietsen. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar voor al uw vragen of fietsbenodigdheden, en kunnen deze bovendien op vakkundige wijze voor u installeren of bevestigen. 

Menu