Fietsenwinkel in Soest met persoonlijke service

Een beetje Nederlander doet vrijwel alles op de fiets, en gemiddeld hebben Nederlanders zo’n drie fietsen per persoon! Mocht u onder dit gemiddelde zitten, of gewoon toe zijn aan een nieuwe fiets, dan kunt u altijd terecht bij onze fietsenwinkel in Soest. Wij verkopen niet alleen nieuwe fietsen, maar ook heel degelijke tweedehands exemplaren vanaf slechts €50,-. Zo vindt u altijd de perfecte fiets die bij uw smaak en uw budget past. Maar mocht u juist extra willen investeren, dan bieden we uiteraard ook de nieuwste modellen aan. Net wat u wilt! In onze winkel vindt u ook allerlei accessoires en onderdelen om uw nieuwe fiets helemaal te finetunen. Kom direct langs bij onze fietsenwinkel in Soest om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

Fietsreparaties voor een eerlijke prijs

Wij hebben niet alleen een winkel, maar ook een werkplaats. Als fietsenmaker in Soest verzorgen wij ook fietsreparaties voor nieuwe en oudere fietsmodellen. Zo kunt u altijd bij ons terecht wanneer er iets mankeert aan uw fiets. De benadering in de werkplaats is persoonlijk en toegankelijk, waardoor u altijd verzekerd bent van uitstekende service. Net als onze nieuwe en tweedehands fietsen in Amersfoort zijn ook onze reparaties erg betaalbaar. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor het uw fiets of nieuwe, losse onderdelen. Heldere communicatie en vlotte reparatie zijn bij onze fietsenwinkel in Soest bovendien vanzelfsprekend. Voordat u het weet loopt uw vertrouwde tweewieler weer op rolletjes!

Fietsenwinkel Soest

Betrouwbare fietsenwinkel in Soest en omstreken

Onze betrouwbare fietsenwinkel in Soest helpt u snel weer de weg op. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u een platte band heeft. Dit is natuurlijk erg vervelend, vooral wanneer u net naar een belangrijke afspraak onderweg bent! Onze fietsenmaker in Soest zorgt dat uw fiets weer in orde gemaakt wordt. Wij vertellen u altijd voorafgaand aan de reparatie hoeveel het gaat kosten, zo komt u bij ons nooit voor nare verassingen te staan. Wij hanteren altijd scherpe tarieven voor het repareren van fietsen, zodat de rekening gelukkig altijd meevalt.

Veilig de weg op met uw nieuwe fiets

Met uw nieuwe aanwinst van onze fietsenwinkel in Soest kunt u direct lekker gaan fietsen! Of u nu in de zomer mooie tours met de hele familie wilt maken of er elke dag mee naar uw werk moet, met onze fietsen kan het allemaal. Ga de natuur in, of fiets juist lekker door de stad en geniet van de bedrijvigheid. Ook ideaal als u even wat wil drinken op het terras. Dan mag u daarna immers niet meer achter het stuur kruipen, maar dat kleine stukje naar huis op de fiets moet wel lukken.

Menu