Uitstekende tweedehands fietsen in Amersfoort

Bent u net verhuisd naar Amersfoort, en wilt u graag de stad ter fiets verkennen? Voor voordelige tweedehands fietsen in Amersfoort bent u in onze winkel aan het juiste adres. Onze fietsenwinkel in Soest heeft een uitgebreid aanbod aan nieuwe en tweedehands fietsen te koop waar u direct de deur mee uitfietst. Zo kunt u binnen een mum van tijd de omgeving van Amersfoort verkennen. In Amersfoort is veel natuur te vinden waardoor het heerlijk is om daar op een vrije dag doorheen te fietsen en te genieten van de vele mooie uitzichten. In onze fietsenwinkel hebben wij voor iedere wens en budget een geschikte fiets. Misschien verlangt u naar een gloednieuw elektrisch exemplaar, maar wellicht bent u ook al tevreden met een betaalbaar tweedehansje. Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u graag voor het vinden uw nieuwe tweewieler.

Voordelige tweedehands fietsen in Amersfoort

Onze tweedehands fietsen in Amersfoort zijn zeer betaalbaar en worden in goede staat afgeleverd. Zo heeft u al voor 50 euro een prima fiets, waar u direct op weg kunt rijden. Mocht u nog specifieke onderdelen of accessoires nodig hebben, dan horen wij het graag. Voor al uw vragen of benodigdheden kunt u terecht bij onze winkel in Soest. De benadering bij onze fietsenwinkel is erg persoonlijk en servicegericht, waardoor u altijd netjes geholpen wordt.

Tweedehands fietsen Amersfoort

Duurzame tweedehands fietsen in Amersfoort

Tweedehands fietsen kopen in Amersfoort is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook goed voor het milieu. U kiest er namelijk voor om iets te hergebruiken, in plaats van iets nieuws te kopen. Er hoeven geen nieuwe materialen gebruikt te worden, en er is bovendien veel minder afval en waterverbruik nodig. Daarnaast is het ook best leuk om op een fiets met wat extra karakter rond te rijden. Hij is al lekker ingereden en kost slechts een fractie van de prijs van een nieuwe fiets. Mocht er onverhoopt toch iets gerepareerd moeten worden, dan lost onze fietsenmaker dit voor een habbekrats op.

Betrouwbare fietsenmaker in de regio

Fietst u net Amersfoort uit, en krijgt u een lekke band? Dat is vervelend, maar gelukkig kunt u altijd bij onze fietsenwinkel in Soest terecht voor uw fietsreparatie. In de meeste gevallen gaan wij direct aan de slag om uw fiets weer de weg op te helpen. Duurt de reparatie toch langer dan verwacht? Dan geven wij u gewoon een leenfiets mee, zodat u zonder vertraging uw weg weer kunt vervolgen. We zien u graag in de winkel verschijnen voor het uitkiezen van tweedehands fietsen in Amersfoort, of zorgen ervoor dat uw huidige fiets zo spoedig mogelijk gerepareerd wordt. 

Menu